fbpx
200626---LD---Slider---1

OVER ONS

Geschiedenis

Wij zijn een moderne, hygiënisch en smaakvol ingerichte groepspraktijk in Schoten. Wij zijn actief in de algemene tandheelkunde, pedodontie, esthetische tandheelkunde, endodontie, parodontologie, implantologie en narcodontie.

 

Wij zijn een volledig uitgeruste groepspraktijk waarin de patiënt centraal staat. In onze praktijk streven wij voortdurend naar een hoge, constante kwaliteit en service in de verschillende disciplines.

 

Ons tandartsenteam staat open voor nieuwe ontwikkelingen en technologieën, om zo goed mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen. Deze perspectieven kunnen enkel behaald worden door tevreden medewerkers. Daarom werken wij aan een aangename werkomgeving en wordt er ruimte gecreëerd voor overleg, professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Praktijk

Passie

Onze mensen zijn dagelijks gedreven door passie en liefde voor hun vak dat zij telkens deze waarden implementeren naar het behelpen in de noden van onze patiënten en hun zo de beste zorg te kunnen geven.

Vertrouwen

Wij bouwen graag aan een doorgedreven patiënten-tandarts relatie waarin vertrouwen een steeds evolutief fundament is. Hierdoor kunnen wij ons mee inleven in de belevingsperceptie van onze patiënten en helpt ons hen hierin te helpen naar de beste individuele oplossing.

Innovatie

Onze praktijk is steeds op zoek naar voeding voor haar leergierigheid en durft hierin dan ook regelmatie pioniers te zijn in nieuwe technologieën die ons helpen om weer de evolutieve moderne zorg te verzekeren voor onze patiënten

200619---LD---Slider-hoog-tekst-1

Missie en visie

Een gedreven interdisciplinaire tandheelkundige praktijk te zijn waar de totale faciale behandeling vanaf preventie tot gespecialiseerde behandelingen kan uitgevoerd worden met de hoogste expertise van onze zorgverstrekkers ten dienste van de patiënt. Hierin een leidende, evolutieve rol te  vervullen zodat wij steeds volgens de laatste moderne technologiëen blijvend optimaliseren. Dit alles via een duurzame weg en nihil ecologische voetprint.

200709---LD---Slider-hoog-tekst-1

Kernwaarden

  • Passie: Passie voor het beroep versterkt ons consistent streven naar kwaliteit.
  • Vertrouwen: De opbouw van een goede vertrouwensrelatie met de patiënt staat centraal in onze duurzame samenwerking.
  • Innovatie: Binnen ons vakgebied stellen de huidige innovatieve ontwikkelingen ons in staat een hoge graad van precisie en voorspelbaarheid na te streven. Dit leidt tot zowel een grote tevredenheid van de patiënt als de tandarts.
glimlsch2415

Voorzieningen – technologie

Binnen Logodental werken we met moderne apparatuur om kwaliteitsvolle behandelingen aan te kunnen bieden. Om dit streven enigszins mogelijk te maken en onze groei als praktijk te ondersteunen, investeren we regelmatig in technologische vernieuwingen. Hiervoor is het onontbeerlijk de huidige innovatieve ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet te volgen en kritisch te toetsen. Heden beschikken we over volgende hoogstaande technologie:

 

  • Cone beam CT-scan
  • Orthopantomograaf
  • Intra-orale scanning
  • L-PRF
  • Microscoop
200619---LD---Slider-hoog-tekst-4
NOG VRAGEN?
Bij verdere vragen, verzoeken wij U vriendelijk onderstaand formulier hieronder in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met U op!